Patrycja Wacławska (opr.)

Zdrowa jesień na talerzu

Zdrowa jesień na talerzu Fot. pixabay.com
Patrycja Wacławska (opr.)

Największa ilość witamin oraz cennych mikro- i makroelementów jest w surowych warzywach

Ostatnie dni nie mają dla nas litości i odnosimy wrażenie, że zabierają wszystko to, co najlepsze. Słońce, ciepło, energię do działania, aż z czasem dopada nas jesienne przygnębienie. Co gorsze, tracimy wtedy najważniejszą dla naszego organizmu odporność. Nie możemy się jednak tak łatwo poddać! Wystarczy, że zwiększymy naszą czujność i z dokładnością będziemy dobierać produkty do naszego codziennego jadłospisu. Gdzie znajdziemy dawkę nie tylko witamin i minerałów, ale i sporą garść dobrego samopoczucia?

Jakie produkty budują odporność organizmu? Jakich witamin potrzebujemy jesienią? O tym w zamkniętej części artykułu 

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Patrycja Wacławska (opr.)

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.