Warsztaty kulinarne dla dzieci z domu dziecka. Tak spędzają ferie uczniowie Zespołu Szkół Technicznych
Wiem co jem - w zdrowym ciele zdrowy duch". To hasło warsztatów kulinarnych, które przygotowali uczniowie i nauczyciele z Zespołu Szkół Technicznych. Do wspólnego gotowania zaprosili dzieci z domu dziecka.
Mają w nas wsparcie. My też jesteśmy szczęśliwe – podkreślają – Agata Sylwestrzuk i Dominika Stasiukiewicz.
Menu było pyszne i bardzo zdrowa. Uczestnicy warsztatów przygotowali pizzę z mąki pełnoziarnistej z dodatkiem siemienia lnianego oraz dużą ilością świeżych warzyw. – Pizza była pyszna - podkreśla Miłosz (na zdjęciu)
Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.