Izabela Mortas

Te przyprawy są afrodyzjakami. Używasz ich w swojej kuchni?

Te przyprawy są afrodyzjakami. Używasz ich w swojej kuchni?
Izabela Mortas

Przyprawy o największych właściwościach afrodyzjakalnych to przede wszystkim chili, gałka muszkatołowa, imbir, kardamon, szafran, lubczyk, gorczyca, cynamon, wanilia i mięta.

Poznaj działanie afrodyzjakalne przypraw

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Izabela Mortas

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2023 Polska Press Sp. z o.o.