Izabela Mortas

Te przyprawy są afrodyzjakami. Używasz ich w swojej kuchni?

Te przyprawy są afrodyzjakami. Używasz ich w swojej kuchni?
Izabela Mortas

Przyprawy o największych właściwościach afrodyzjakalnych to przede wszystkim chili, gałka muszkatołowa, imbir, kardamon, szafran, lubczyk, gorczyca, cynamon, wanilia i mięta.

Poznaj działanie afrodyzjakalne przypraw

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Izabela Mortas

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.