Dominika Wójciak

Smak Małopolski. Fasolowe brownie

Smak Małopolski. Fasolowe brownie            Fot. 123RF
Dominika Wójciak

W tym roku zostałam zaproszona do udziału w Małopolskim Festiwalu Smaku i tym samym dołączyłam do grona jego ambasadorów.

Jako dumna ze swego pochodzenia Małopolanka szczególnie cieszę się, że gotując dla gości festiwalu, mogę pokazać swoje spojrzenie na małopolskie produkty i udowadniać, jak wiele nasza regionalna, małopolska kuchnia ma do zaoferowania.

W związku z tym że na co dzień jem głównie warzywa, kasze, ziarna i strączki, także na festiwalu częstuję Was podobną kuchnią, moją kuchnią jarzynową. Tym samym chcę pokazać, że w domowych warunkach z jabłek, śliwek, buraków, fasoli, marchewek, brukwi, kalarepki, cukinii i innych sezonowych warzyw można przygotować prawdziwe smakołyki.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Dominika Wójciak

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.dziennikpolski24.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.