Justyna Cybulska

Pierożki ze śliwką

Pierożki ze śliwką
Justyna Cybulska

Świetne pierożki ze śliwką to smak mojego dzieciństwa.

Kliknij w poniższy obrazek, aby wykupić dostęp do unikalnego albumu "Smaki Krakowa 2014":

Składniki:
śliwki z wigilijnego kompotu
mąka
jajko
woda
olej
cukier puder

Przygotowanie:
Zagnieść ciasto jak na pierogi, wykroić mniejszą literatką krążki. Nałożyć śliwkę, zlepić. Pierożki podsmażyć z obydwu stron na złoty kolor, posypać cukrem pudrem.

Justyna Cybulska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.dziennikpolski24.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.