Menu powinno cieszyć oko i podniebienie weselnych gości

Czytaj dalej
Fot. materiał In Between Hotel
Gabriela Bogaczyk

Menu powinno cieszyć oko i podniebienie weselnych gości

Gabriela Bogaczyk

Elegancko i nowocześnie - tak powinno wyglądać weselne menu. Sprawdzamy, co aktualnie gości najczęściej na stołach. Nieodłączną atrakcją wieczoru staje się live cooking.

- Proponujemy rozpoczęcie uroczystej kolacji od starteru w postaci np. płatków z marynowanego rostbefu w czerwonym winie z rukolą i parmezanem. Sprawdza się również gęś wędzona na rukoli z marynowanym burakiem. To takie symboliczne dania podawane na początek, bardzo cieszą oko, a także podniebienie - zauważa Justyna Kotłowska, manager ds. przyjęć okolicznościowych w In Between Hotel.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Gabriela Bogaczyk

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.