Izabela Mortas

Max gotuje z natury. Z tego, co sam… uzbiera [PRZEPISY]

Z zawodu kucharz, miłośnik przyrody, fotograf amator. - Te drogi zbiegają się na moim blogu - mówi Maksymilian Przybylski z Kielc. Z zawodu kucharz, miłośnik przyrody, fotograf amator. - Te drogi zbiegają się na moim blogu - mówi Maksymilian Przybylski z Kielc.
Izabela Mortas

Jego przepisy są wyjątkowe - tworzy je ze składników, które sam odkrywa. Kielczanin Maksymilian Przybylski opowiada o swojej pasji.

Tak samo jak gotowanie kocha naturę i fotografię. Wszystko łączy na swoim blogu „Max gotuje z natury”, na którym dzieli się z czytelnikami oryginalnymi pomysłami inspirowanymi sezonowymi produktami, odkrytymi przyprawami z dzikich roślin.---
Co gotuje? Przeczytajcie o jego niezwykłych odkryciach.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Izabela Mortas

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.