Kuchnia żydowska i bliskowschodnia
Redakcja
Kliknij w poniższy obrazek, aby wykupić dostęp do unikalnego albumu "Smaki Krakowa 2014":

To potrawy o smaku kardamonu, imbiru, tymianku, gałki muszkatołowej, goździków, szafranu, kolendry i oregano. To kuchnia jaskrawych odcieni czerwieni, żółci, pomarańczy, błękitu. Bliski Wschód lubi zaskoczenia. Poniżej znajdziecie laureatów plebiscytu Smaki Krakowa w kategorii kuchnia żydowska i bliskowschodnia wraz ze starannie wyselekcjonowanymi przepisami.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się