Kuchnia żydowska i bliskowschodnia

Czytaj dalej
Fot. Fot. Andrzej Banaś
Redakcja

Kuchnia żydowska i bliskowschodnia

Redakcja

To potrawy o smaku kardamonu, imbiru, tymianku, gałki muszkatołowej, goździków, szafranu, kolendry i oregano. To kuchnia jaskrawych odcieni czerwieni, żółci, pomarańczy, błękitu. Bliski Wschód lubi zaskoczenia. Poniżej znajdziecie laureatów plebiscytu Smaki Krakowa w kategorii kuchnia żydowska i bliskowschodnia wraz ze starannie wyselekcjonowanymi przepisami.

Kliknij w poniższy obrazek, aby wykupić dostęp do unikalnego albumu "Smaki Krakowa 2014":

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Redakcja

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.