Kuchnia żydowska i bliskowschodnia

Czytaj dalej
Fot. Fot. Andrzej Banaś
Redakcja

Kuchnia żydowska i bliskowschodnia

Redakcja

To potrawy o smaku kardamonu, imbiru, tymianku, gałki muszkatołowej, goździków, szafranu, kolendry i oregano. To kuchnia jaskrawych odcieni czerwieni, żółci, pomarańczy, błękitu. Bliski Wschód lubi zaskoczenia. Poniżej znajdziecie laureatów plebiscytu Smaki Krakowa w kategorii kuchnia żydowska i bliskowschodnia wraz ze starannie wyselekcjonowanymi przepisami.

Kliknij w poniższy obrazek, aby wykupić dostęp do unikalnego albumu "Smaki Krakowa 2014":

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Redakcja

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2023 Polska Press Sp. z o.o.