
Kuchnia autorska to nie tylko garnki, umiejętność szybkiego siekania cebuli i księgi z przepisami. To indywidualności. Ci, którzy odważyli się marzyć oraz przekraczać granice. Wszyscy, którzy zrozumieli, na czym polega improwizacja i inwencja twórcza. Szefowie kuchni, którzy niekoniecznie chcą się podporządkować utartym schematom.

Aby przejść do prezentacji danego laureata, wystarczy kliknąć w obrazek. Znajdziecie tam galerię zdjęć restauracji i potraw, interaktywną mapę oraz unikalny przepis! Gorąco polecamy!
Tutaj się czyta. Bez reklam.
Tak jak w kiosku. Kupując prenumeratę cyfrową, możesz czytać codzienne wydanie Dziennika Polskiego.
Co zyskujesz:
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego
- codzienne e-wydanie Dziennika Polskiego
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu