Jak zrobić dobry bigos i barszcz last minute? Radzi szef kuchni

Czytaj dalej
Fot. archiwum
Robert Migdał

Jak zrobić dobry bigos i barszcz last minute? Radzi szef kuchni

Robert Migdał

Jeden z najlepszych polskich kucharzy – Grzegorz Pomietło, szef kuchni wrocławskiego Art Hotelu, opowiada o tym, jak zrobić idealny barszcz wigilijny i jakie inne przysmaki szykuje na świąteczny stół w swoim domu

Przed Bożym Narodzeniem przepełnia cię radość, czy w głowie kołacze się myśl: „O mój Boże, znów to gotowanie, pieczenie, smażenie...”
W pracy – mam gorący okres. Bardzo. Od paru lat jest moda na wigilie pracownicze i organizujemy ich nawet kilka dziennie. Na szczęście w domu wigilia jest w małym gronie: moja żona, córka, teściowa i ja. Dla czterech osób kolację wigilijną przygotowuję więc na spokojnie.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Robert Migdał

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.