Giancarlo Russo, znany włoski szef kuchni, prowadził warsztaty gastronomiczne w Radomiu
We wtorek odbyła się pierwsza część warsztatów kulinarnych organizowanych przez firmę Aaspen. Prowadził je Giancarlo Russo, znany włoski szef kuchni, a udział w nim brali szefowie kuchni z restauracji regionu radomskiego.
We wtorkowej części szkolenia uczestniczyli szefowie kuchni z restauracji Leśny Dwór, Teatralnej, Pasji, Hotelu i Restauracji Wasik, Bistro Łańcuch Smaku oraz domów weselnych Jagiellonka, Dwór Jakuba i U Kowala.
Takie wydarzenia są organizowane cyklicznie, średnio dwa lub trzy razy w roku i mają na celu rozwój i wzmocnienie pozycji radomskich restauracji na kulinarnej mapie Polski.
Ekspert kuchni włoskiej Giancarlo Russo szkolił szefów kuchni z restauracji Leśny Dwór, Teatralnej, Pasji, Hotelu i Restauracji Wasik, Bistro Łańcuch Smaku oraz domów weselnych Jagiellonka, Dwór Jakuba i U Kowala. Uczył ich jak przyrządzać prawdziwą włoską lasagne.
Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.