Giancarlo Russo, znany włoski szef kuchni, prowadził warsztaty gastronomiczne w Radomiu

Czytaj dalej
Fot. Tadeusz Klocek
Michał Nowak

Giancarlo Russo, znany włoski szef kuchni, prowadził warsztaty gastronomiczne w Radomiu

Michał Nowak

We wtorek odbyła się pierwsza część warsztatów kulinarnych organizowanych przez firmę Aaspen. Prowadził je Giancarlo Russo, znany włoski szef kuchni, a udział w nim brali szefowie kuchni z restauracji regionu radomskiego.

We wtorkowej części szkolenia uczestniczyli szefowie kuchni z restauracji Leśny Dwór, Teatralnej, Pasji, Hotelu i Restauracji Wasik, Bistro Łańcuch Smaku oraz domów weselnych Jagiellonka, Dwór Jakuba i U Kowala.

Takie wydarzenia są organizowane cyklicznie, średnio dwa lub trzy razy w roku i mają na celu rozwój i wzmocnienie pozycji radomskich restauracji na kulinarnej mapie Polski.

Ekspert kuchni włoskiej Giancarlo Russo szkolił szefów kuchni z restauracji Leśny Dwór, Teatralnej, Pasji, Hotelu i Restauracji Wasik, Bistro Łańcuch Smaku oraz domów weselnych Jagiellonka, Dwór Jakuba i U Kowala. Uczył ich jak przyrządzać prawdziwą włoską lasagne.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Michał Nowak

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.