Gessler odmieniła nazwę i wnętrze brańskiej gospody
Długo zastanawiałam się, czy zgodzić się na udział w programie. Nie spałam kilka nocy - mówi Dorota Puchalska, właścicielka Gospody Ziemia Brańska.
- Szczawiowa? Mega smaczna. Barszcz czerwony? Taki, jaki gotowała moja babcia a kotlety mielone jedne z lepszych, jakie jadłam w życiu - tak Magda Gessler, znana polska restauratorka prowadząca program „Kuchenne rewolucje” oceniła kuchnię brańskiego Quatro. I to jeszcze przed rewolucją!
Bar ma już swoją historię. Działał jako jadłodajnia jeszcze w epoce PRL-u. Potem przejęła go Dorota Puchalska.
Jak zmieniła się sytuacja w lokalu po "Kuchennych rewolucjach"?
Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.