Agnieszka Jedlińska

Drogie jabłka, masło i jaja, a łodzianie liczą każdą złotówkę... Ceny jedzenia ciągle w górę

Drogie jabłka, masło i jaja, a łodzianie liczą każdą złotówkę... Ceny jedzenia ciągle w górę
Agnieszka Jedlińska

Przy kasie płacimy coraz więcej. Ceny jedzenia ciągle w górę.

Za kilogram najtańszych jabłek trzeba zapłacić w sklepie ponad trzy złote, a są i takie po 6 zł. Ceny niektórych innych produktów w supermarketach też zwalają z nóg. Nawet jeśli do koszyka włożymy niewiele artykułów spożywczych, to przy kasie rachunek i tak może nas przyprawić o szybsze bicie serca.

W artykule przeczytasz:

  • Dlaczego ceny żywności ciągle rosną
  • Ceny wybranych produktów

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Agnieszka Jedlińska

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.