DOMOWY obiad, który zbliża ludzi

Czytaj dalej
Fot. Michal Gaciarz / Polska Press
Katarzyna Malinowska

DOMOWY obiad, który zbliża ludzi

Katarzyna Malinowska

Marta Bradshaw z krakowskiego Salwatora wymyśliła Eataway 2,5 roku temu. Ta nowa forma spędzania czasu działa już w 30 krajach.

Z dalszej części tekstu dowiesz się:

  • skąd pomysł na Eataway
  • dlaczego jest lepiej jeść z "lokalsami" niż w restauracjach
  • jak zostać kucharze Eataway?

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Katarzyna Malinowska

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.