Paula Goszczyńska

Dodadzą sił i zdowia. Sprawdź, jaki kolor warzyw Ci służy

Dodadzą sił i zdowia. Sprawdź, jaki kolor warzyw Ci służy
Paula Goszczyńska

Postaw na zielone
Związki nadające kolor zielony warzywom i owocom mają korzystny wpływ na zmniejszenie ryzyka zachorowania na raka jamy ustnej i części ustnej gardła, przełyku, żołądka i płuc. Jedz zatem śmiało między innymi brokuły, kapustę, jarmuż i rzepę, ale także limon-ki, pietruszkę i ogórki.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Paula Goszczyńska

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.