Kultowe miejsce na gastronomicznej mapie regionu świętokrzyskiego zajmują restauracje amerykańskiej sieci McDonald’s. Bywalców może codziennie liczyć u nas w tysiącach. Sprawdziliśmy, dlaczego w dobie mody na zdrowe jedzenie i styl życia, nadal kochamy fast foody.
Sprawdzona franczyza
Kuszący smak potraw, szybka i profesjonalna obsługa, reżim sanitarny w kuchni, a przede wszystkim wciąż unowocześniany szeroki wybór burgerów, wrapów, zestawów, boksów, deserów, lodów i napojów lodowych, kawy – to atuty, na które wskazują bywalcy bardzo popularnej w Kielcach i regionie świętokrzyskim sieci restauracji McDonald’s.
Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.