red

Dlaczego ciągnie nas do McDonald's?

Dlaczego ciągnie nas do McDonald's?
red

Kultowe miejsce na gastronomicznej mapie regionu świętokrzyskiego zajmują restauracje amerykańskiej sieci McDonald’s. Bywalców może codziennie liczyć u nas w tysiącach. Sprawdziliśmy, dlaczego w dobie mody na zdrowe jedzenie i styl życia, nadal kochamy fast foody.

Sprawdzona franczyza
Kuszący smak potraw, szybka i profesjonalna obsługa, reżim sanitarny w kuchni, a przede wszystkim wciąż unowocześniany szeroki wybór burgerów, wrapów, zestawów, boksów, deserów, lodów i napojów lodowych, kawy – to atuty, na które wskazują bywalcy bardzo popularnej w Kielcach i regionie świętokrzyskim sieci restauracji McDonald’s.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
red

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.