Karol Okrasa przyjechał do Kołobrzegu na V Zachodniopomorskie Spotkanie Gastronomiczne, organizowane przez firmę Allfood z Koszalina
Kilka lat temu był pan w Kołobrzegu, w tutejszej szkole zawodowej, i gotował Pan z uczniami, którzy byli Panem zachwyceni: „taki znany, a taki normalny, sympatyczny” - mówili. Dziś jest Pan jedną z najbardziej rozpoznawalnych twarzy wśród kulinarnych, polskich gwiazd. Prowadzi Pan autorską kuchnię w restauracji Platter, która już została wyróżniona w przewodniku Michelin „Main Cities of Europe 2011”. A ponoć w ogóle się Pan nie zmienił, żadnej wody sodowej, żadnego poprzewracania się w głowie?
Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów
- dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
- codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
- artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
- co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.